Din kurv

Privatlivspolitik

 

 

Beskyttelse af persondata

Du skal kunne stole på, at dine persondata opbevares sikkert og ansvarligt hos os (soakedinluxury.com c/o DK Company Cph A/S ).

Persondata deles desuden kun indenfor DK Company A/S (inkl. datterselskaber), og vi videregiver ikke dine persondata til 3. part, medmindre vi lovgivningsmæssigt er forpligtiget til det, eller du på anden vis accepterer dette. Vi indsamler desuden heller ikke persondata nogle steder, uden at du selv har opgivet disse ifm. afgivelse af ordrer, kundeundersøgelser e.l., og ingen af de persondata vi indsamler, om dig, er følsomme.

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi indsamler persondata, hvorledes vi opbevarer dem, og ikke mindst hvordan du kan få indsigt i og/eller tilbagekalde netop dine persondata.

 


 

Sådan bruger vi dine persondata

De oplysninger du afgiver, bruger vi hovedsageligt for at kunne overholde aftaler med dig. Dette kunne eksempelvis være ifm., at vi på din opfordring skal kunne sende dig nyhedsbreve eller kataloger, at vi skal kunne sende dine bestilte varer til den korrekte adresse o.l.

Vi indsamler oplysninger til brug for:

  • levering af varer (indsamlingen sker for at opfylde en aftale med dig).
  • udsendelse af nyhedsbreve, kataloger og anden markedsføring (kun med dit samtykke).
  • analyse og statistik, da vi har en væsentlig interesse i at kende vores kunder bedst muligt, og for at sikre du og andre kunder får en så god oplevelse på soakedinluxury.com som muligt.
  • sikkerhedsforhold, da vi har en væsentlig interesse i, at det er sikkert at anvende soakedinluxury.com, og fordi vi så kan efterforske eventuelt misbrug.

Vi opbevarer dine persondata i en periode på fem (5) år, medmindre at andet er angivet. Hvor vi behandler dine oplysninger på baggrund af dit samtykke, opbevarer vi dog kun oplysningerne, indtil du måtte tilbagekalde dit samtykke. Ift. sidstnævnte beholder vi dine informationer, indtil a) du fortryder din tilmelding, b) du gør indsigelser imod, at vi bruger dine data eller c) vi ikke har brugt dine informationer indenfor de seneste 12 måneder.

Kontakt os endelig, hvis du:

  • er i tvivl, om hvilke informationer vi har indsamlet om dig.
  • ønsker, de om dig indsamlede informationer rettet.
  • ønsker, de om dig indsamlede informationer slettet.
  • ønsker, at modsætte dig direkte markedsføring eller gøre indsigelse imod vores behandling af dine persondata baseret på nogle særlige forhold eller din specifikke situation.
  • ønsker, at vi begrænser brug af de indsamlede informationer til ren opbevaring (begrænset brug af persondata).
  • ønsker, de om dig indsamlede informationer overføres i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format til dig selv eller en 3. part.

Vores kontaktinformationer finder du under afsnittet ”Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?”.

 

Når vi behandler dine persondata er ovenstående desuden også dine rettigheder.

For din sikkerhed vil vi, når du kontakter os bl.a. ifm. indsigelser, bede dig oplyse en eller flere personlige informationer for at kunne verificere, at du er dig.

Ønsker du at modsætte dig direkte markedsføring via email, så behøver du ikke at kontakte os, da du blot kan følge afmeldingsanvisningen i den enkelte markedsføringsmail.

 


 

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Medmindre at vi oplyser andet ifm. indsamlingen af dine persondata, så er vi, den dataansvarlige:

Soaked in Luxury c/o DK Company Cph A/S  
Kanonbådsvej 10
DK-1437 København K
CVR: 14815376
Telefon: +45 88 44 15 78
E-mail: [email protected]soakedinluxury.com / Telefon: (+45) 88 44 15 78

Alle persondata er vi ansvarlige for iht. gældende lov om databeskyttelse.

 

Opbevaring af indsamlet persondata

Vi opbevarer dine persondata sikkert og fortroligt på servere i kontrollerede faciliteter indenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

 


 

Klagevejledning

Hvis du mener, at DK Company A/S behandler dine oplysninger på en ukorrekt måde, så kontakt os meget gerne (find vores kontaktinformationer i afsnittet herover). Du har selvfølgelig også mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger, eller anden data vedrørende dig, ved at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 København K eller www.datatilsynet.dk.

 


 

Ændringer og opdateringer

Blandt andet på grund af den hastige ændring af lovgivningen på internettet samt måden, hvorpå vi håndterer dine persondata, kan det blive nødvendigt eller passende, at vi foretager ændringer i denne persondatapolitik. Såfremt vi foretager væsentlige ændringer i politikken, vil vi gøre opmærksom på dette på soakedinluxury.com og ved henvendelse til den e-mailadresse, vi har registreret på dig.

Denne side er senest opdateret december 2019.